BRIDAL FASHION SHOW - Eshte nje program teresisht I kushtuar sfilatave nga pasarelat me te famshme boterore.

Stiliste te afirmuar dhe te rinj shpalosin propozimet e tyre per bukurine femerore dhe jo vetem... Javet e famshme te modes nuserore si ajo e Parisit, Barcelones , Athines, New York apo edhe Dubait jane te pranishme ne ekranin e "Wedding Channel" permes ketij programi.

FASHION REPORT - Eshte nje program I kushtuar tregut lokal dhe atij rajonal. Gjate minutave të Ketij programi, ju do të keni mundesine të njiheni me propozimet me të reja dhe Tendencat e vitit.

BACKSTAGE - Momente të prapaskenave, modele dhe artiste fotografe, punojne per të vizualizuar krijimet e stilisteve me ne ze ne fushen e modes.

TRAVEL WITH US - Kur gjithcka të kete mbaruar, vjen edhe momenti Final - Muaji I mjaltit.Oferta dhe sugjerime pafund.

wedding-channel.tv