“Wedding Channel” eshte televizioni i parë dhe unik në llojin e tij.
Idea është inovatore në koncept dhe një risi për tregun mediatik të tejngopur me formate të ndryshme televizive.

“Wedding Channel” transmeton 24/7 me radhë dedikuar ditës më të vecantë, kurorëzimit në martësë të dashurisë suaj të jetës...

“Wedding Channel” është një media e konceptuar totalisht në mënyrën më profesionale duke ju ofruar supër-cilësi në figurë dhe në zë, i gjithi në formatin HD.

Teleshikuesit do të kenë mundësi që të ndjekin inserte televizive shumë profesionale të sfilatave me fustane nuserie nga shtëpitë e modës më në zë ne të gjithë botën, të cilat tashmë kanë kontrata të rregullta me televizionin tonë.

Secili nga Ju mund të gjejë veten, mund të huazojë apo mund të krijojë një ide për ditën që e keni ëndërruar kaq shumë.
Informacione dhe detaje pafund do ju serviren me mjaft mjeshtëri dhe profesionalizëm vetëm në ekranin e televizionit “Wedding Channel”.

Wedding Channel , your inspiration!!!
wedding-channel.tv